Annons

Näslund lämnar – center sökes

Växjö Lakers forward Patrik Näslund lämnar klubben och får med all sannolikhet Frölundas J20 som ny adress.
Samtidigt kan en förstärkning på centersidan bli aktuell inom kort.
Sport • Publicerad 23 december 2010

Det är Dustin Johners skada i mage/ljumske som är det stora orosmomentet i Växjö Lakers. Han har genomgått magnetkameraundersökning och i dag kommer svaren om skadan är allvarlig.

Är den det dyker det sannolikt upp minst en ny spelare i Växjö Lakers relativt snart.

Annons

– Då måste vi naturligtvis överväga att förstärka laget. Januari närmar sig, vilket innebär ett tillflöde på spelarmarknaden, säger sportchefen Henrik Evertsson.

Unge Patrik Näslund har haft svårt att ta en plats i laget och har nu, på eget önskemål, valt att bryta kontraktet med Växjö för att spela juniorhockey med Frölunda.

Evertsson:

– Vi har sagt att vi inte vill låna ut honom för att spela juniorhockey någon annanstans än här, eftersom vi själva i Växjö har ett juniorlag som går väldigt bra i år. Samtidigt står vi aldrig i vägen för någon som vill gå vidare. Därför har Patrik valt att bryta kontraktet.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons