Newcastle ordnade poäng i slutminuten

Fotboll • Publicerad 12 mars 2021
Aston Villas Ollie Watkins och Newcastles Ciaran Clark i 1–1-matchen.
Aston Villas Ollie Watkins och Newcastles Ciaran Clark i 1–1-matchen.Foto: Clive Brunskill/AP/TT

Newcastle har inte besegrat Aston Villa i Premier League sedan 2017. Det blev ingen seger på fredagskvällen heller. Däremot en poäng efter mål på tilläggstid.

Aston Villas Ollie Watkins nickade in 1–0 i den 86:e minuten. Bollen touchade Newcastleförsvararen Ciaran Clark och ställde målvakten Martin Dúbravka.

Newcastle, som också hade några goda målchanser i slutet av matchen, fick till slut bollen i mål. Men inte förrän i den 94:e minuten.

Då nickade Jamaal Lascelles in kvitteringen och gav sitt lag en viktig poäng i bottenstriden. Newcastle är kvar på 16:e plats, två poäng från nedflyttningsplats.

Newcastles högerback Emil Krafth byttes ut i den 83:e minuten.