Annons

Ny klubbchef i Växjö DFF – ”ser stor potential”

Laura Solterbeck blir ny klubbchef i Växjö DFF. Hon eftertränder Hans Ohlsson som varit föreningens klubbchef sedan 2020.
Växjö • Publicerad 8 juli 2021
Laura Solterbeck, ny klubbchef i Växjö DFF.
Laura Solterbeck, ny klubbchef i Växjö DFF.Foto: Privat

Klubben skriver i ett pressmeddelande att Laura Solterbeck tillträder sin nya tjänst från och med augusti. Det var under torsdagen som styrelsen tog beslut om att anställa en ny klubbchef på heltid.

– Vårt val föll på Laura Solterbeck som arbetat med organisation och evenemang hos hos oss under flera år och som vi ser stor potential i som klubbchef, säger Catarina Mård Löwenadler, styrelseordförande i Växjö DFF AB.

Annons

Stolterbeck har en bakgrund som fotbollsspelare och har studerat på Coaching och Sport Management på Linnéuniversitetet.

– Jag vill tacka ödmjukast för förtroendet av alla som tillhör föreningen och ser fram emot kommande utmaningar där jag ska göra mitt yttersta för att nå våra framtida mål, säger Solterbeck i pressmeddelandet.

Dan MagnussonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons