Annons

Ny landslagschans för Växjöstjärna

I helgen spelas landslagsturneringen Euro Floorball Tour i innebandy.
Nu har Växjö Vipers stjärna Niklas Ramirez kallats in till den svenska truppen.
Växjö • Publicerad 16 oktober 2018
Niklas Ramirez är tillbaka i det svenska landslaget.
Niklas Ramirez är tillbaka i det svenska landslaget.Foto: Pontus Steneros

Mullsjös backgigant Kasper Hedlund är skadad och tvingas tacka nej till helgens Euro Floorball Tour. Det öppnar dörren för Växjö Vipers Niklas Ramirez, som har kallats in till den svenska truppen. Därmed får Växjöstjärnan ännu en chans att visa upp sig för förbundskapten Mikael Hill månaden innan VM. Niklas Ramirez blixtinkallades även till Sveriges landslagsläger i augusti.

Euro Floorball Tour är en fyrnationsturnering som avgörs i Uppsala mellan den 19 och 21 oktober. Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien deltar. För lagen är turneringen det stora VM-genrepet inför världsmästerskapet i Prag 1-9 december.

I Sveriges lag finns sedan tidigare Växjös Markus Jonsson. Klubben har även med Manuel Engel och Manuel Maurer i det schweiziska laget.

Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons