Annons

PL-klubbarna vill avsluta säsongen

Fotboll • Publicerad 1 maj 2020
Liverpool, här med Sadio Mane (vänster) och Roberto Firmino, ledde Premier League med 25 poängs marginal när coronakrisen satte stopp för säsongen. Arkivbild.
Liverpool, här med Sadio Mane (vänster) och Roberto Firmino, ledde Premier League med 25 poängs marginal när coronakrisen satte stopp för säsongen. Arkivbild.Foto: Jon Super/AP/TT

Lagen i Premier League är fortsatt inställda på att fullfölja säsongen på fotbollsplanen. Detta står klart efter fredagens videokonferens där representanter från samtliga 20 klubbar från den engelska högstaligan deltog.

"Klubbarna har åter bekräftat sitt engagemang för att avsluta säsongen 2019–2020, bibehålla tävlingens integritet och välkomnade regeringens stöd", skriver Premier League i ett uttalande.

Förhoppningen är att kunna återuppta spelschemat i juni. Samtidigt finns det inga planer på att återgå till normala träningsförhållanden och matchspel förrän det bedöms vara säkert och den brittiska regeringen ger klartecken efter rådgivning från medicinsk expertis.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons