Annons

Poulin skadad - borta i veckor

Ishockey • Publicerad 2 november 2020
Kevin Poulin. Arkivbild.
Kevin Poulin. Arkivbild.Foto: Kathy Kmonicek

Påkörd, skadad - och nu kommer beskedet att Björklövens målvakt Kevin Poulin blir borta i sex veckor för en handfraktur.

– Det suger ju, med säsongen vi har haft och på sättet vi spelat, men det är något som jag inte kan kontrollera nu, säger han till Västerbottens-Kuriren.

Annons

– Jag kan kontrollera hur läkningen, rehabiliteringen och fysioterapin går och se till att vara redo när fingret har läkt.

30-åringen skadade sig i det hockeyallsvenska bortamötet med Södertälje. Han lämnade matchen redan efter 2.48 av första perioden efter att ha blivit påkörd av Jacob Dahlström.

– Tittar man på de tre-fyra senaste matcherna så har jag blivit pååkt, tacklad och fått spelare över mig och senaste matchen så hände det här och jag bröt mitt finger. Så någonstans känner jag att domarna inte skyddar målvakterna nog.

Björklöven toppar den något haltande tabellen på 29 poäng före tvåan Timrå, 24, och trean Södertälje, 18.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons