Annons

Premiärmatch flyttas efter coronautbrott

Bandy • Publicerad 11 november 2020
Vetlandas elitserielag i bandy har drabbats av ett coronautbrott inför säsongsstarten. Arkivbild.
Vetlandas elitserielag i bandy har drabbats av ett coronautbrott inför säsongsstarten. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Söndagens elitseriematch mellan Västerås och Vetlanda i herrarnas premiäromgång flyttas till den 13 december, meddelar Svenska bandyförbundets tävlingskommitté.

Klubbarna var överens om en matchflytt redan under tisdagen efter är att flera spelare i Vetlanda testat positivt för covid-19. På onsdagen kom sedan förbundets tävlingskommitté med sitt beslut, enligt klubbarnas webbplatser.

Annons

– Jag kommer ha kontakt med kontaktpersonen i Vetlanda för att säkerställa att de frisknar till till nästa match vilket är nästa fredag (den 20 november) hemma mot Edsbyn, säger Micael Eriksson, ansvarig vid Svenska bandyförbundets tävlingsenhet, till Aftonbladet.

På fredag inleds herrarnas elitserie i bandy med fyra planerade matcher.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons