Annons

Ronaldo tvåmålsskytt efter coronakarantänen

Fotboll • Publicerad 1 november 2020
Cristiano Ronaldo blev tvåmålsskytt när han gjorde comeback efter att han smittats av coronaviruset.
Cristiano Ronaldo blev tvåmålsskytt när han gjorde comeback efter att han smittats av coronaviruset.Foto: Massimo Paolone/AP/TT

Hur är formen på en världsstjärna som Cristiano Ronaldo efter att han suttit 19 dagar i karantän och varit smittad av coronaviruset?

Jodå, ganska god. Ronaldo kom in i den 56:e minuten i bortamötet mot Spezia när ställningen var 1–1. Tre minuter senare hade portugisen gjort 2–1. Adrien Rabiot utökade kort därefter ledningen till 3–1 innan Ronaldo i den 76:e minuten fick göra sitt andra mål för kvällen, denna gång på straff. Svenske lagkamraten Dejan Kulusevski inledde på bänken och byttes in i den 78:e minuten. 4–1 stod sig matchen ut och Juventus klättrar upp till en andraplats i tabellen, fyra poäng bakom Milan efter sex omgångar.

Cristiano Ronaldo testade positivt för covid-19 den 13 oktober och missade under tiden han fortfarande bar på viruset fyra matcher med Juventus och även Nations League-mötet med Sverige.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons