Annons

Rutinerat Malmö vände mot Öster

Östers U21 föll med 2–4 (1–1) mot Malmö FF i går.
Ett MFF som hade allsvensk rutin på varje position.
Sport • Publicerad 25 augusti 2010

Joseph Elanga, Jeffrey Aubynn, Rick Kruys, Miljan Mutavdzic och Markus Halsti var några av spelarna i Sveriges – just nu – bästa fotbollslag, som kom till spel.

Strilande nederbörd hade gjort att det var tillträde förbudet på Värendsvallens gräsplaner, vilket fick till följd att matchen spelades på den nya konstgräsplanen. Och det var Öster som tog ledningen med 1–0 när Charles Anderson stänkte upp bollen i närmsta krysset. I andra halvlek gav Anton Henningsson ÖIF åter ledningen när han satte 2–1.

Annons

MFF kvitterade dock och i slutfasen gjorde man ytterligare två mål och vann välförtjänt. För trots att Öster tog kampen och skapade en hel del ut över målen, hade MFF mer boll och de hetaste chanserna.

Balansduon Danny Tadaris och Charles Anderson samt Oliver Nedanovski tillhörde topparna i Öster, där även backlinjen med Fredrik Lundgren och Emil Kraft på flankerna stod upp bra.

Adnan Ajrovic, mittback från Lammhult, var inbjuden som testspelare och gjorde det bra.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons