Annons

Se Trojas träningsmatcher på Smålandsposten och Min Hockey

Ljungby • Publicerad 15 augusti 2022
Troja-Björklöven. Joakim Hillding var hemmalagets stora matchvinnare.Foto: Filip Sjofors

Troja ska åter inleda jakten på Hockeyallsvenskan. De två senaste sejourerna blev bara ettåriga. Nu väntar Hockeyettan igen, men först ett gäng träningsmatcher för att förbereda truppen.

Nu är det klart att Smålandsposten/Min Hockey kommer att sända de tre hemmamatcherna. Vi inleder på fredag när seriekonkurrenten Halmstad kommer på besök. I september väntar ytterligare två matcher mot Dalen (14/9) samt Skövde (18/9).

Det enda som krävs för att se matcherna är att du är prenumerant på Smålandsposten eller Min Hockey. Just nu är det gratis att testa Smålandsposten i tre månader. Samtidigt har vi ett specialerbjudande på Min Hockey där du får allt om Troja ett år framåt för 29 kronor i månaden. Välj det erbjudande som passar bäst för dig nedan.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons