Annons

Smålandspostens satsning på den lokala fotbollen fortsätter – fyra år till med direktsända matcher

Växjö • Publicerad 7 mars 2023
Smålandsposten sänder fotboll i minst fyra år till.
Smålandsposten sänder fotboll i minst fyra år till.Foto: Jonas Engman

I flera år har Smålandsposten satsat stort på att livesända den lokala idrotten. Nu är det klart att ni kommer att kunna se division 2, division 3 och damettan på smp.se även de kommande fyra åren.

Smålandsposten är en del av Gota Media och tillsammans med Bonnier News, NTM och Stampen Media görs nu en storsatsning på svensk fotboll. Det långa avtalet kommer att innebära att det blir tusentals sändningar på lokala tidningssajter de kommande åren.

Annons

– Genom detta samarbete så når fotbollen ut över stora delar av landet och vi får en exponering som är väldigt viktig för våra föreningar från norr till söder, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet.

Nytt för den kommande säsongen är att all livesport sänds i vårt digital plus-abonnemang, helgabonnemang eller komplettabonnemang. Livesport sänds inte längre på våra nischsajter eller i vårt digital bas-abonnemang. Behöver du uppgradera ditt bas-abonnemang går du in på våra sajter eller kontaktar vårt Kundcenter på kundcenter@smp.se eller via telefon 0470-770500.

– Smålandsposten ligger långt framme när det gäller livesport och det här är hjärtat i vår satsning. Det känns otroligt kul att få fortsätta visa de bästa lokala lagen bakom Växjö DFF och Öster, säger Daniel Rydström, webb- och nyhetschef på Smålandsposten.

Här saknas innehåll

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons