Annons

Steen i målet mot Frölunda

Stefan Steen står i mål och Alexander Johansson axlar ansvaret som förstecenter när Växjö Lakers i kväll spelar årets första träningsmatch.
Frölunda står för motståndet i Varbergs ishall.
Sport • Publicerad 8 augusti 2014

Drygt fyra månader har passerat sedan sen sjätte och sista semifinalmatchen mot Färjestad. Växjö Lakers är på is igen och matchsäsongen inleds med ett möte mellan två förmodade SHL-topplag.

– Jag hoppas kunna se lite personkemi här och där; något ytterforwardspar som funkar, någon center och något backpar. För att känna att här finns det embryon att bygga vidare på. Men kanske mest av allt vill jag få tydliga exempel på vad vi behöver göra mer och bättre. Vi inte där för att göra fel, men vi samlar information. Både vi och Frölunda åker dit för att vinna matchen men någonstans är det ändå den information vi får med oss i huvudet som är det viktiga, säger Sam Hallam.

Annons

Ingen i Växjö Lakers rapporteras sjuk eller skadad och så här ser den preliminära startuppställningen ut:

Målvakt: Stefan Steen (Cristopher Nilstorp).

Backpar: Teemu Laakso, Ville Varakas – Sebastian Erixon, Niclas Lundgren – Cory Murphu, Noah Welch – Eddie Larsson, Eric Martinsson.

Kedjor: Tomi Kallio, Alexander Johansson, Rhett Rakhshani – Nick Johnson, Jani Lajunen, Liam Reddox – Tuomas Kiiskinen, Robert Rosén, Patrik Lundh – David Åslin, Erik Josefsson, Gustav Rydahl.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons