Annons

Styrkebesked av Troja trots förlusten

Troja/Ljungby gav ett styrkebesked mot Rögle i Lindab Arena på fredagskvällen. Trots en knapp förlust med 2–3 (1–2, 0–1, 1–0) hade tränaren Martin Karlsson anledning att vara nöjd med sitt manskap.
– Vi gjorde två mycket bra perioder, den första och tredje. Då vann vi skotten med 10–6 och 14–5 och satte rejäl press på Rögle. Tyvärr föll vi av någon anledning ihop i andra perioden.
Sport • Publicerad 28 augusti 2010

Första periodens tre mål kom inom 1.19. Jakob Johansson gjorde 1–0 när Ossi Pellinen satt utvisad, Sami Sandell kvitterade efter förarbete av Daniel Håkansson och Mattias Persson och Christopher Liljewall sköt 2–1.

10.07 in i andra perioden gjorde Rögles nye kanadensare Evan Barlow 3–1. Troja drog på sig fyra tvåminutersutvisningar och Rögle vann skotten med 14–4.

Annons

– Jag tycker att det var starkt att vi tog oss samman i tredje, sa Martin Karlsson som efter 12.40 fick se Sebastian Ellerstad, assisterad av Daniel Karlsson och Ossi Pellinen, göra 3–2.

Med 1.04 kvar plockade Troja ut Petter Sandström.

– Mattias Persson var mycket nära att göra 3–3 i slutskedet.

Niklas Enberg och Daniel Karlsson bakom Mattias Persson, Sami Sandell och Daniel Håkansson var Trojas bästa enhet.

– Jag är nöjd med att vi kunde stå upp mot Rögle även på bortaplan, sa Martin Karlsson.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons