Annons

Tränarsnack med Sam Hallam

Sport • Publicerad 12 december 2013

Färjestad–Växjö Lakers

När: Ikväll klockan 19.00.

Annons

Var: Löfbergs Arena.

Vårt tips: 2–3.

Tränarsnack med Sam Hallam

"Det är tätt mellan matcherna och det är bara att ladda om batterierna. Vi ser fram emot en svår match mot ett Färjestad som utåt sett haft en tuff säsong. Men trots motgångarna är Färjestad mitt i smeten och med i racet. Vi har haft några bataljer mot dem under säsongen och jag hoppas att vi kan spela lika bra igen".

Läget i laget

Colby Armstrong har missat halva den hittillsvarande säsongen på grund av en blodpropp. Jani Lajunen spelar heller inte, liksom målvakten Scott Munroe. På matchdagen meddelar Sam Hallam vilken målvakt som börjar. Troligen får Mattias Modig nytt förtroende efter sin fina insats mot HV 71.

Laguppställningar

Färjestad

41 Taylor

32 Nygren 6 Byström

Annons

22 Åslund 42 Hillding 79 Lundh

Växjö

33 Modig

5 Welch 21 Murphy

85 Reddox 87 Rosén 19 Lasch

Om motståndaren

Färjestad verkar, efter en höst med turbulens och krishantering, vara på väg uppåt i tabellen. Har precis som Växjö Lakers två raka trepoängare i bagaget men saknar Rikard Wallin medan det är frågetecken för tjecken Milan Gulas.

Håll ögonen på

Robert Rosén. Växjö Lakers dyraste spelarvärvning genom tiderna börjar ge avkastning. Fullständigt fenomenal mot HV 71, smart och klurig under en räcka matcher och troligen en ledare även i kväll.

Nästa match

Lördag: Linköping–Växjö Lakers

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons