Annons

Trelleborg jagar Heinonen

Anti Heinonen, Växjö HF-tränaren, har anbud från elitserien.
Sport • Publicerad 22 juni 2006

Nykomlingarna IFK Trelleborg har den 45-årige handbollstränaren från Växjö högst på sin önskelista inför nästa säsong.

- Jag pratar med IFK Trelleborg och inom den närmaste veckan ska jag lämna besked om jag tar tränarjobbet, säger en förtegen Anti Heinonen.

Annons

Det är tänkt att Skåneklubben ska ledas av två coacher.

Måste flytta - IFK Trelleborg har som klubb gjort ett mycket seriöst intryck på mig. Det är smickrande att de hört av sig, men skulle jag ta tränarjobbet går det inte att ha det på distans. Då måste familjen, fru och två barn, flytta.

Anti Heinonen har de senaste säsongerna coachat IFK Karlskrona och Växjö HF. Han låter sugen på att ta hand om IFK Trelleborg.

- IFK Trelleborg var totalt överlägset i division 1. Nu har man behållt sitt seriesegrande lag plus att man förstärkt på ett par positioner.

- Jag har märkt av handbollstraditionen som finns i Trelleborg genom Stavsten och IFK Trelleborg. Den är tilltalande, säger Anti.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons