Annons

Trio förstärker Vöikers

Färska division 1-laget Vöikers har presenterat sina första nyförvärv inför den kommande innebandysäsongen.
Sport • Publicerad 27 juli 2012

Herrallsvenska Växjö Vipers blir inte det enda innebandylaget i Växjö som kommer att ha Fortnox Arena som hemmaplan kommande säsong. Där kommer också att spelas division 1-innebandy på damsidan. Vöikers tog klivet upp i ett passande läge och har nu presenterat tre nya spelare inför den kommande säsongen.

Centern Jannie Abelsson Svensson kommer från Sävsjö där hon spelat hela sin karriär. Förra säsongen var hon kapten och en viktig kugge i laget när de var nära att kopiera Vöikers bedrift med avancemang till division 1. 

Annons

Cecilia Ahlström kommer från Öjaby Sport. Hon gjorde 35 poäng förra säsongen och beskrivs som en snabb spelare som ofta är på rätt plats. 

Nyförvärv nummer tre kommer från Älmhult och heter Hanna Johansson. Hon tillhör Smålandslaget i sin åldersgrupp (födda 1995) och har gjort ett par säsonger i division 2.

– Många ryckte i Hanna inför den kommande säsongen och vi är glada att hon valde Vöikers, skriver klubben på sin hemsida.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons