Nu är Mora en poäng före.
1 615 åskådare såg nämligen Troja förlora med 2–3 i sudden.
Sport • Publicerad 6 januari 2012

Bortalaget vann första perioden klart på poäng.

Men det var Troja som tog ledningen på ett märkligt sätt. Janos Vas slängde in pucken mot mål från offensiv blålinje. Daniel Hansen i Moras mål hade fri sikt, men gjorde ett stort misstag som lät pucken gå in.

Mora kvitterade ett par minuter senare i powerplay. Niklas Fogström satte 1–1 på direktskott från kanten.

Troja var något bättre efter paus och bland annat träffade Ziga Pavlin stolpen i powerplay. Mora hade också chanser, men Trevor Koenig var säker i målet och stoppade fria lägen från både Kim Nabb och Mattias Beck.

Beck tog revansch 50 sekunder i tredje och soloåkte in 1–2 i powerplay.

Mora hade därefter full kontroll på matchen. Fram till powerbrejket.

Kort efter det sköt Daniel Karlsson in kvitteringen under en avvaktande utvisning. Därefter kom Trojas bästa del i matchen.

Men fler hemmamål blev det inte. I stället vallade Jens Jakobs, via Ziga Pavlin, in pucken bakom Trevor Koenig 1.10 in i sudden. Även det