Annons

Troja rivstartade mot Mörrum

Två segrar och en förlust blev Trojas facit i Stena Cup efter lördagens 3–2-triumf mot Mörrum där Troja fullkomligt körde över motståndaren i första perioden.
– Det var definitivt våra bästa 20 minuter hittills, säger Trojas tränare Pelle Svensson.
Sport • Publicerad 31 augusti 2014

Troja gjorde tre mål i första perioden och lyckades sedan hålla undan i de två efterföljande, även om man kostade på sig att låta Mörrum göra ett mål i vardera period.

– Vi startade upp i ett bra tempo med bra fart och gjorde tre mål i första perioden. Sedan blev vi lite mer passiva, men det kändes ändå stabilt. Vi stängde matchen och vann. Med tanke på att det var tredje matchen på tre dagar är jag nöjd med vad vi presterade, säger Trojatränaren Pelle Svensson som betecknar insatsen som en stabil lagseger..

Annons

Johan Andersson och Marcus Nilsson inledde målskyttet för Troja och Daniel Karlsson satte trean i spel fem mot fyra när det återstod 21 sekunder av den första perioden.

Därmed kan Troja summera 5–1 mot Olofström, 1–4 mot Kristianstad och 3–2 mot Mörrum i helgens turnering Stena Cup i Olofström.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons