Tungt för Nöbbele - vinstraden bruten mot Vissefjärda

Fotboll Division 5 Småland södra herrar • Publicerad 31 augusti 2018

Nöbbele har haft en stark period i division 5 Småland södra i fotboll och inför matchen borta mot Vissefjärda hade Nöbbele tagit fem raka segrar. På fredagen tog det stopp och matchen på Widavallen slutade 1–1 (1–0).

I halvtid ledde Vissefjärda matchen med 1–0, efter mål av Max Welander. Men i andra halvlek jobbade sig Nöbbele in i matchen, och kvitterade genom Simon Björn.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vissefjärda på tionde plats och Nöbbele på tredje plats.

Nöbbele tar sig an Vederslöv Dänningelanda i nästa match hemma lördag 8 september 13.00.