Annons

Två Växjösegrar i Riks Topp Tolv

Växjöklubbarna fick varsin slutseger i Riks Topp Tolv i Skellefteå. Båda gulden kom på flicksidan genom Lisa Rydén, Dänningelanda, och Tilda Johansson, Frej.
Sport • Publicerad 5 december 2010

Damjuniorer 17 blev en ren länsaffär. Lisa, med matchkvoten 9–2, vann klassen före Michaela Karlsson, Ljungby.

– Roligt för Lisa som haft problem med skador och sjukdomar. Den här framgången gör att Lisa orkar träna på för att utvecklas ännu mera, berömmer tränaren Håkan Ivarsson.

Annons

Tilda Johansson, som redan debuterat i elitserien, var storfavorit i flickor 13 och Tilda infriade förväntningarna med råge. Lesseboflickan vann allt och femma var Ljungbys Hanna Chau.

På pojksidan var Dänningelandas Simon Nilsson framgångsrik med silverplats i herrjunior 20. Femma var klubbkamraten Anton Åkesson.

I pojkar 13 var Frejs Malte Möregårdh trea, medan Frejduon Henrik Johansson och Alexander Lundh var fyra respektive åtta i pojkar 15.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons