Annons

Vändningen: Poängkungen fortsätter i Skellefteå

I onsdags meddelade Skellefteås tränare Robert Ohlsson att trotjänaren och poängkungen Joakim Lindström inte blir kvar i klubben – nu har det vänt.
"Jocke fortsätter!", är beskedet nu på SHL-klubbens hemsida.
Ishockey • Publicerad 12 augusti 2022
Joakim Lindström förlänger med Skellefteå. Arkivbild.
Joakim Lindström förlänger med Skellefteå. Arkivbild.Foto: Tommy Pedersen/TT

I onsdags fick Skellefteås supportrar ett tråkigt besked av tränaren Robert Ohlsson.

– ”Jocke” sa ju tidigt att han inte skulle köra här nu med oss. Sen hoppas man ju att han ska ta tillbaka det beslutet, men det är hans fråga. Han är inte här och inte kört med oss på hela sommaren, sade han till tidningen Norran.

Annons

Men nu kommer nya besked när klubben meddelar att Joakim Lindström fortsätter ytterligare en säsong.

"Att få vara med och försöka vinna SM-guld igen – det är vad som driver mig", säger Lindström i ett uttalande på hemsidan.

38-åringen har varit en av SHL:s bästa spelare under lång tid och ligger för närvarande på åttonde plats i den totala poängligan genom alla tider med 489 poäng på 612 matcher.

Upp till sjuan Håkan Loob skiljer elva poäng.

"Jag känner att jag har lite kvar att ge och just den här chansen att få vinna igen… Att få vinna med grabbarna, det hade varit det ultimata. Den chansen får jag här och nu, att få vara med och försöka vinna SM-guld igen – det är vad som driver mig".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons