Växjö Vipers bra i svår bortamatch

Växjö Vipers tog en tung bortapoäng när laget på torsdagen spelade 5–5 mot Mullsjö i Nyhemshallen.
Publicerad 26 november 2015

Det blev en sevärd och mycket spännande match i innebandyns SSL.

Christopher Holmér gav Vipers ledningen i första perioden, men det stod 1–1 efter 20 minuter sedan Sebastian Palmqvist kvitterat.

I en intensiv andraperiod med många hårda dueller kom fyra mål inom kort tid. Isaac Rosén gjorde 2–1, Robin Mourujärvi kvitterade till 2–2, Emil Kihlblom fixade 3–2 och Niklas Ramirez kvitterade till 3–3.

I tredje perioden såg André Andersson till att det blev 3–4. Men Mullsjö vände till 5–4 efter mål av Isaac Rosén och Sebastian Palmqvist.

Med 7.25 kvar av tredje perioden fastställde Manuel Engel slutresultatet till 5–5.

Förlängningen blev mållös och därmed fick lagen, som möttes i SM-kvartsfinaler förra säsongen, en poäng vardera.