Viktiga segrar för BK och Räppe

Johan Andersson blev stor matchvinnare för Växjö BK när han gjorde matchens enda mål i hemmamatchen mot Färjestaden.
Sport • Publicerad 21 augusti 2010

Målet kom i den 90 minuten och innebär att Växjö BK fortfarande är med i toppracet i den jämna division 3-serien.

I bottenstriden tog Räppe en mycket viktig seger borta mot Karlshamn där Växjölaget vann med 4-2 efter att ha legat under med 1-2 i paus.

Johan Lindberg och Behar Gashi gjorde två mål var och därmed har Räppe knappat in poängavståndet upp till kvalplats, som för närvarande innehas av Älmeboda/Linneryd.

FK Ä/L som förlorade borta mot Sölvesborg med 1-3 sedan Sinan Gerzic givit Älmeboda/Linneryd ledningen med 1-0 efter en dryg kvart.

För Rydaholm går det fortsatt trögt och på Brunnsvallen gjorde Saxemara ett mål i inledningen av matchen som visade sig bli matchens enda.

På söndagen fullbordas den 17:e omgången med matchen Älmhult-Moheda och tar något av de lagen tre poäng går det laget upp i serieledning, där just nu Lyckeby leder före Växjö BK på kvalplats, båda med 30 poäng.