Annons

Viljelöst Åseda utklassades

Match med derbykaraktär. Då förlorade Åseda med hela 8–0 mot Boro/Vetlanda.
– Katastrof, ser ut som första träningsmatchen för säsongen, konstaterar tränaren Mikael Fernqvist.
Sport • Publicerad 16 december 2010

Gästande Åseda var ändå skapligt med i första perioden. Trots Vetlandas två mål upp i pausvilan hade Åseda bjudit på bra motstånd så långt och skapat en del tryck som närapå utmynnade i målmässig utdelning. Men vad hände efter första periodpausen?

– Om jag det visste. De vinner varenda närkamp, vi börjar jobba en och en och blir av med pucken. Det såg ut som när ett A-lag möter ett pojklag, säger Mikael Fernqvist.

Annons

Han glömmer helst återstoden av matchen. Boro/Vetlanda tog över totalt i andra perioden och när matchens 60 minuter var till ända stannade segersiffrorna vid förkrossande 8–0.

– De var bra det ska man inte ta ifrån dem. Vi var med i en period sedan var det som att ingen ville.

Emil Johansson och Andreas Gunnarsson får ändå ut godkänt betyg av tränaren som konstaterar att en rejäl skärpning måste göras inför hemmamötet med Nässjö i morgon.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons