Annons
Nyheter

Hårda kontraktsförhandlingar väntar IFK

Nyheter • Publicerad 18 oktober 2010

I lördags var det jubel och ståhej. Nu gäller det att bygga ett slagkraftigt lag som passar bättre i den allsvenska kostymen än vad IFK Norrköping anno 2008 gjorde. Högt på önskelistan ligger den viktige lagkaptenen Daniel Bamberg vars kontrakt går ut.

– Att vi går upp är självklart ett plus, men inte jätteviktigt. Jag gillar IFK Norrköping och hela stan, det är viktigast, säger han till Norrköpings Tidningar.

Annons

Brassen har tidigare deklarerat sig vara tveksam till en fortsättning, mycket på grund av att 26-åringen vill invänta en chans utomlands.

Även tränaren Göran Bergort står snart utan kontrakt. Han som hade ett tungt fjolår i Superettan men som i år verkligen lyckats fullt ut med det talangfulla laget.

– Det är en av många saker som vi ska sy ihop. Vi har många bollar i luften just nu, säger sportchefen Tony Martinsson till Folkbladet.

Övriga spelare vars kontrakt, enligt Folkbladet, går ut är Anders Whass , Viktor Rönneklev , Abbas Hassan , Tobias Rickhammar , Mikael Lindskog och Marcus Falk-Olander .

Daniel Olausson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons