Annons
Nyheter

Ny BoIS-kugge förlänger

Nyheter • Publicerad 10 oktober 2010

Landskronas anfallskonstellation över säsongen 2011 börjar ta en allt mer imponerande form. Efter att Fredrik Olsson tecknade på ett nytt kontrakt förra veckan blev det nu i helgen klart att succéspelaren Amethyst Bradley "Surprise" Ralani stannar i föreningen.

– Vi är naturligtvis väldigt glada att få förlänga med en så bollskicklig och teknisk spelare, säger sportchefen Mats Aronsson på klubbens hemsida.

Av många utropstecken i årets BoIS-trupp är kanske den kvicke "Surprise" det största, trots sin ringa längd och fysik. Det gladde många när kontraktet förlängdes efter sommaren, den period där vänsteryttern var som allra bäst, och på fredagskvällen offentliggjordes det att sydafrikanen förlängt med ytterligare 2,5 år, till och med juni 2013.

Daniel Olausson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons