Annons
Nyheter

Boxplay och sjuk bantningsmetod

Nyheter • Publicerad 8 december 2010

Jag sitter just nu och väntar på att Hasse ska komma och hämta upp mig så bär det av till matchvärmningen. Undra vad vi ska hitta på idag? Kari's träningar är lite som ett kinderägg, man vet aldrig riktigt vad som man kommer bjudas på. Inte helt oväntat har vi nött en hel del boxplay i veckan. En spelform som varit löjligt dålig den senaste tiden, eller kanske hela säsongen egenligen när jag tänker efter. Om vi bara kan få ordning på den detaljen kan vi kapa bort ett eller två mål per match i baken och det skulle göra mycket.

"Jake" åkte på en käkfraktur mot Rögle och det blir självklart ett stort avbräck för oss. Jacobsson som enligt mig och många flera tycker han lyft sig spel ytterliggare den här säsongen. Den brutna käken för inte bara ont med sig dock. Killen går runt i omklädningsrummet med fyra gummisnoddar i munnen som gör att han inte kan öppna munnen, vilket gör att jag slipper höra allt tjabb som normalt kommer där ur. Det spekuleras också kring att Jake planerat skadan för att kunna "deffa" nu under julen. En del gör tydligen vad som helst för ett sex-pack! =)

Henrik Bankelius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons