Annons
Nyheter

Gröna Brigaden

Nyheter • Publicerad 17 oktober 2010

Vill tillägna ett inlägg till tigrarnas kanske viktigaste spelare i dessa tuffa tider. Jag pratar givetvis om vår extraspelare där ute på isen, Gröna Brigaden!

Jag har i flera år nu haft det privilegiet att ha haft en så fantastisk supportergrupp som Gröna Brigaden bakom mitt lag. Brigaden styrka enligt mig själv är egenskapen att stötta i motgång och det är exakt vad som behövs idag. Hur svårt är det att vara supporter i tider när alla puckar studsar lagets väg, enkla mål trillar in stup i ett och försvarsspelet verkar automatiskt vattentätt?

Annons

Playoff-matchen mot Hästen förra året är givetvis en match man antagligen bara upplever en gång under ens karriär och när hela hallen ekar "ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG ger vi upp" är det lätt behöva nypa sig i armen. Kan det till och med varit så att Hästengrabbarna enkelt blev så imponerade och tagna att dom fastnade i någon slags trans som gjorde det möjligt för den magiska vändningen?

Jag vet att alla spelare i laget just nu är helt fantastiskt trötta på att förlora alla dessa jämna matcher och jag kan bara tänka mig hur frusterade många supportar är. Nu har vi spelat 10 matcher och som tur är återstår hela 42 stycken. Tanken på att lägga oss ner, tycka synd om oss själva eller hänga undan utrustningen har aldrig slagit oss och jag hoppas ni känner likadant. För alla vet ju att i Tingsryds AIF, GER VI ALDRIG UPP!

Henrik Bankelius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons