Annons
Nyheter

Ut på vägarna!

Nyheter • Publicerad 21 oktober 2010

Sådär, nu har alla tagit plats i bussen och busschauför Dragan har satt kurs mot Uppsala. Efter skitmatchen mot Bofors igår slog vi läger i Örebro över natten.

Bortaturnén började redan igår när vi lämnade smålands skogar runt lunch. Till allas fasa upptäckte vi att absolut ingen tagit med sig någon rulle att titta på under resan!? Jag själv har under några års tid haft filmansvaret i bussen, men avsagt mig posten till den här säsongen. Min avgång verkar sorgligt nog inte ha nåt ända fram till Thegel som i och med att han är yngst i laget automatiskt tar över ansvaret. Istället får vi tacka teknikens utveckling som gör det möjligt att vi kan koppla upp oss mot world wide webb här i bussen så vi får restiden att passera.

På schemat nu står, träning i Uppsala runt tolv, lunch och incheckning på ett hotell/vandrahem i närheten av ishallen. Näst efter det är det fri lek resten av eftermiddagen och kvällen så vi får väl helt enkelt se vad den anrika studentstaden har att bjuda på!

Henrik Bankelius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons