Annons

Ny verksamhetsledare efter bara fem månader

I februari anställde Vi företagare i Tingsryd en ny verksamhetsledare. Men anställningen blev kortvarig. Efter bara fem månader har Dragan Cikos slutat men ingen vill berätta varför.
Tingsryd • Publicerad 18 juli 2012
Smålandsposten, 11 februari 2012
Smålandsposten, 11 februari 2012Foto: 

– Dragan har avslutat det han gjort och jobbar inte längre kvar. Vi har bestämt att hålla orsaken för oss själva, mer vill jag inte kommentera, säger Torgny Arnesson, ordförande på Vi företagare.

I februari anställde Vi företagare i Tingsryd Dragan Cikos. Han efterträdde Karin Palmér som i många år jobbat för föreningen. Men efter bara fem månader har Dragan Cikos nu slutat. Inte heller han vill berätta varför.

Annons

– Jag kan tyvärr inte uttala mig om varför jag har slutat, säger han.

I februari var både ordförande Torgny Arnesson och Dragan Cikos positiva till nystarten. Även Karin Palmér kände sig trygg med att lämna över stafettpinnen.

”Jag hade aldrig tanken på att lämna Vi Företagare under uppbyggnaden. Startar man upp någonting vill man se till att det är tryggt att lämna över och det känner jag nu, säger Karin Palmér”, sa hon till Smålandsposten då.

Dragan Cikos kände sig redo att ta över verksamheten och hade höga ambitioner för framtiden.

”Jag ville göra något utvecklande och såg den här annonsen. För mig känns det viktigt med utmaningar. Jag är driven och vill framåt hela tiden och det tror jag är positivt”, sa Dragan Cikos till Smålandsposten i februari.

Det enda som Torgny Arnesson vill svara när Smålandsposten frågar om varför ny verksamhetsledare ska anställas är:

– Vi har ingen verksamhetsledare nu. Därför behövs en ny, säger han

Emma Holmberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons