Annons
Nyheter

Gurkerna kommer till Hovet!

Nyheter • Publicerad 13 oktober 2010

Ikväll kommer Västerås på besök. Ett lag som brukar va mycket vassa framåt, men som också brukar ha vissa brister i defensiven. Om vi ska vinna ikväll måste vi spela rakt och enkelt, så inte Västerås kan vända på oss och kontra. Dem är inte samma lag som dem varit tidigare säsonger, då man haft "stjärnor" som olausson,ahlbrant m.f som gjort mycke poäng och lett laget. Nu är man nog mer en lagmaskin där alla måste bidra med allt för de ska bli poäng.

För vår del har vi varit på roadtrip, där vi fick med oss 2 poäng av 6 möjliga vilket vi givetvis inte är nöjda med, eftersom vi va bättre laget i båda matcherna. Ikväll kommer inte #9,#17,21, till spel tyvärr p.g.a skador men vi andra kommer slita som aldrig förr, och förhoppningsvis kommer de leda till 3poäng. Trots tabelläget så är de en mycket bra stämning i truppen, där vi tror stenhårt på att de vänder snart varför inte redan ikväll?.

Annons

Nu va de längesen de rullade in lite dolares på spelkontot men ikväll tror ja att jag hittat ett bra spel.

Örebro-malmö 1a Mjölby-Vita Hästen 2a Skövde-Tranås 1a Mora-Almtuna kryss

Ses ikväll på Hovet /90

Mattias Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons