Annons
Nyheter

On our way!

Nyheter • Publicerad 9 oktober 2010

Nu är vi på god väg mot karlskoga. Precis ätit lite och nu blir de vila tills vi e framme. Blir ett kort inlägg från mig idag bara, men #17 som kommer gästblogga här idag, kommer ge er liverapport under matchens gång.

Vem är då #17? Tänkte ja skulle ge er en liten presentation här. En ljungbykille på 26 år som spelat i Troja i stora delar av sitt liv. En otrolig boll tallang som kan göra de mesta med boll och puck. Tog ett litet foppabreak på två år från hockeyn då han tillbringade mesta tiden i solariet eller i gymmet. Kannan som han också kallas är en sån kille alla vill ha i sitt lag, som ser till att alla trivs både på och utanför isen, en riktig lagspelare med andra ord.

Annons

5 snabba med #17 Taif/växjö= brukar svara boltic på den Täcka skott/snygg dragning= snygg dragning Malmö/Göteborg= Göteborg Golf/innebandy= Golf hemma kväll/utekväll= Hemma kväll

Ha en trevlig lördag gott folk... /90

Mattias Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons