Annons
Nyheter

Solen skiner i Ljungby!

Nyheter • Publicerad 25 oktober 2010

En fin dag i Smålands huvudstad, och en perfekt dag för hockey. Efter misslyckandet i lördags är de skönt att få chans till revansch redan ikväll. Även fast de inte har trillat in så många poäng så står vi i Troja eniga om att slita som djur tills de vänder, och de vet vi att de kommer göra. Man får höra mycket gnäll för tillfället om vårt spel, vi har ett ungt lag och ganska oerfaret så vi behöver tid, tycket folk kan hålla sina åsikter om hur vi spelar för sig själv för de rör oss inte ryggen de rinner bara av oss...

Nu hoppas ja att många ljungbybor tar sig till hovet ikväll för att hjälpa oss till 3 poäng, de skulle smaka fint. De finns säkert många som säger, att vi ändå inte vinner så det är inte lönt att gå dit, men det är nu ni behövs och det är större risk att vi vinner om vi har ett bra stöd från läktaren och vi kämpar och sliter varje match för poäng!

Annons

Vi ses ikväll

/90

Mattias Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons