Annons
Nyheter

Annie Lennox "upptäckt" av talangscout

Artisten Annie Lennox blev nyligen kontaktad av en "Kylie", som påstod sig jobba på en radiostation i Los Angeles - och som kunde göra Lennox berömd. "Jag tror att jag har en chans! " skriver Lennox, som lagt upp mejlet på sin sida på Facebook.(TT)
Publicerad 1 juli 2017

"Jag tror att jag har en chans!" skriver Lennox, som lagt upp mejlet på sin sida på Facebook.

"Musikkoordinatorn" Kylie har glädjande besked åt den 62-åriga skotska sångerskan, som vunnit flera Grammys och som sålt tiotals miljoner exemplar av kritikerhyllade album som "Diva" och "Medusa" under sin 40-åriga karriär.

Annons

"Jag letar efter artister med potential", förklarar hon för Lennox, som tillsammans med Dave Stewart i Eurythmics spelade in listettor som "Sweet dreams (are made of this) och "There must be an angel (playing with my heart)" under 80-talet.

I en kommentar till inlägget förklarar dock Annie Lennox att mejlet med största sannolikhet är en bluff och ett försök att plocka artister på pengar.

"Sorgligt nog får lovande artister den här sortens lurendrejeri varje dag. Jag uppmanar alla nya (eller etablerade) artister att skicka dem direkt till papperskorgen", skriver hon.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons