Annons
Nyheter

Biljetthajar vill åt Grandes gratisplåtar

Ariana Grande hyllar Manchester med en ny spelning på söndag och har utlovat gratisbiljetter till fans som var på spelningen den 22 maj. Nu rapporterar biljettföretaget som sköter försäljningen att folk har försökt lura till sig gratisbiljetter.(TT)
Publicerad 1 juni 2017

Popstjärnan Ariana Grande återvänder till Manchester på söndag för att uppträda tillsammans med Justin Bieber, Coldplay, Pharrell Williams, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Take That, Niall Horan, Robbie Williams, Little Mix och Black Eyed Peas. Intäkterna från konserten kommer att gå till Röda Korsets "We Love Manchester emergency fund".

Sålde slut

Annons

De cirka 45 000 biljetterna, som släpptes under torsdagen, tog slut på sex minuter, skriver E! Online.

Konserten hålls mindre än två veckor efter det att en självmordsbombare dödade 22 personer efter Grandes konsert i Manchester. Den kommer att äga rum på cricketarenan Old Trafford.

Enligt arrangörerna kommer säkerhetspersonalstyrkan vara dubbelt så stor som under en vanlig konsert, skriver Variety.

Biljettlurendrejare

De som var på konserten den 22 maj har erbjudits gratisbiljetter, men nyhetsbyrån AFP rapporterar att "över 10 000 skrupellösa personer" har försökt komma åt gratisbiljetterna utan att ha varit på konserten.

Företaget Ticketmaster meddelar att det kommer att ogiltigförklara gratisbiljetter som sålts vidare.

"Vi gör vad vi kan för att säkerställa att biljetterna går till riktiga fans och inte opportunister som också ansökt om biljetter", skriver företaget.

14 200 biljetter lades åt sidan för fansen som närvarade på konserten i maj och 25 000 ansökningar har kommit in till Ticketmaster.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons