Annons
Nyheter

Azealia Banks avstängd från Twitter

Rapparen Azealia Banks har fått sitt Twitterkonto avstängt efter att hon gått till verbal attack mot den forne One Direction-medlemmen Zayn Malik på det sociala nätverket. Bråket började när Banks anklagade Malik för att ha plagierat hennes grafiska profil.(TT)
Publicerad 13 maj 2016

Rapparen Azealia Banks har fått sitt Twitterkonto avstängt efter att hon gått till verbal attack mot den forne One Direction-medlemmen Zayn Malik på det sociala nätverket.

Bråket började när Banks anklagade Malik för att ha plagierat hennes grafiska profil. Efter att hon använt sig av ett homofobiskt och rasistiskt språkbruk har hennes Twitterkonto nu försvunnit.

Annons

Twitter vill inte kommentera enskilda användarkonton, skriver The Guardian.

Azealia Banks talar själv ut på sitt Instagramkonto.

"Att använda rasistiska tillmälen var mitt sätt att påminna honom om att han inte är en av dem, han är en av oss. De vita privilegierna han så gärna vill ta del av gäller inte för honom", skriver hon i ett inlägg.

"Inse att jag förolämpade indier, pakistanier och svarta, men mitt Twitterkonto stängdes inte ned förrän jag skrev att vithet är en psykisk sjukdom. Ni måste lägga märke till vad som pågår här", skriver hon också.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons