Annons
Nyheter

Bergman uppmanar män att backa Zara

Stödet för Zara Larsson fortsätter att växa. Under hashtaggen #backazara hyllar kändisar såväl som "vanliga" människor artisten på Twitter efter hatstormen som drabbat henne.(TT)
Publicerad 1 juli 2015
Stödet för Zara Larsson fortsätter att växa. Under hashtaggen #backazara hyllar kändisar såväl som \"vanliga\" människor artisten på Twitter efter hatstormen som drabbat henne. Men sångerskan Marit Bergman riktar i ett meddelande på Facebook stark kritik

Stödet för Zara Larsson fortsätter att växa. Under hashtaggen #backazara hyllar kändisar såväl som "vanliga" människor artisten på Twitter efter hatstormen som drabbat henne. Men sångerskan Marit Bergman riktar i ett meddelande på Facebook stark kritik mot män i hennes egen ålder som "i stället för att ställa sig på Zaras sida som vuxna människor borde /.../ förstärker och upprepar just dessa strukturer".

"Har inte sett EN enda man som offentligt tagit ställning för Zara. (visa mig gärna exempel på motsatsen)", fortsätter Marit Bergman sitt inlägg och uppmanar alla män i musikbranschen att delta i #backazara-kampanjen.

Annons

Hatvågen mot Zara Larsson började sedan hon kritiserat Bråvallafestivalen för att samtliga huvudnummer utgjordes av män.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons