Annons
Nyheter

Brad Pitt-film får Netflix-premiär

Netflix fortsätter att hårdsatsa på exklusiva filmpremiärer och nu har strömningstjänsten gjort klart med sin största affär hittills. Företaget har köpt rättigheterna till den kommande Brad Pitt-filmen "War machine". Enligt Deadline Hollywood har affären kostat Netflix runt 250 miljoner kronor.(TT)
Publicerad 8 juni 2015

Netflix fortsätter att hårdsatsa på exklusiva filmpremiärer och nu har strömningstjänsten gjort klart med sin största affär hittills. Företaget har köpt rättigheterna till den kommande Brad Pitt-filmen "War machine".

Enligt Deadline Hollywood har affären kostat Netflix runt 250 miljoner kronor.

Annons

"Vi är så glada över att få vara en del av Netflix inspirerande åtagande att producera banbrytande material för en global publik", säger Pitt, som både spelar huvudrollen och är med och producerar filmen, i ett uttalande.

"War machine" beskrivs som en satirisk komedi och handlar om en general som får uppdraget att leda de amerikanska styrkorna i USA. Filmen regisseras av David Michôd och är baserad på Michael Hastings bok "The operators: The wild and terrifying inside story of America's war in Afghanistan".

Exakt när filmen får premiär på Netflix är oklart.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons