Annons
Nyheter

"Can't buy me love"-stjärna död

Amanda Peterson som slog igenom som 16-åring i den romantiska komedin "Can't buy me love" från 1987 hittades nyligen död i sitt hem, uppger Daily Mail. Dödsorsaken är inte fastställd, men enligt hennes familj hade hon lidit av olika sjukdomssymptom en längre tid, bland annat lunginflammation och sömnapé.(TT)
Publicerad 7 juli 2015

Amanda Peterson som slog igenom som 16-åring i den romantiska komedin "Can't buy me love" från 1987 hittades nyligen död i sitt hem, uppger Daily Mail.

Dödsorsaken är inte fastställd, men enligt hennes familj hade hon lidit av olika sjukdomssymptom en längre tid, bland annat lunginflammation och sömnapé.

Annons

Såväl Amanda Peterson som motspelaren Patrick Dempsey blev tonårsstjärnor i och med "Can't buy me love", men till skillnad från Dempsey blev det aldrig någon vidare skådespelarkarriär för Peterson.

Hon hade en mindre roll i "Annie" från 1982 och spelade mot River Phoenix och Ethan Hawke i "Explorers" som 14-åring, men efter en rad mindre roller valde hon att satsa på familjen i stället för Hollywood.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons