Annons
Nyheter

Cornells änka: "Han var inte sig själv"

Vicky Karayiannis, änka till artisten Chris Cornell som tog sitt liv för två veckor sedan, säger att hennes make "inte var sig själv" under sina sista timmar i livet, skriver Entertainment Weekly.(TT)
Publicerad 2 juni 2017

Vicky Karayiannis, änka till artisten Chris Cornell som tog sitt liv för två veckor sedan, säger att hennes make "inte var sig själv" under sina sista timmar i livet, skriver Entertainment Weekly.

Uttalandet kommer efter att TMZ tagit del av den rättsmedicinska undersökningen och rapporterat att Cornell hade ett flertal receptbelagda läkemedel i blodet när han dog.

Annons

"Många av oss som kände Chris väl lade märke till att han inte var sig själv under sina sista timmar och att någonting var väldigt fel. Vi har fått veta att flera olika preparat hittades i hans kropp. Efter så många år av nykterhet verkar detta ögonblick av dåligt omdöme ha försämrat och förändrat hans sinnelag helt och hållet. Någonting gick helt klart väldigt fel och mina barn och jag är förkrossade", säger Karayiannis i pressmeddelandet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons