Annons
Nyheter

Då kommer Margaux Dietz valprogram

Bloggaren och sociala medier-profilen Margaux Dietz har tidigare avslöjat att hon i vår ska lansera ett nytt program om politik på sin Youtube-kanal. Nu är det klart att "Partitempen", som programmet heter, får premiär den 21 mars. "Partitempen" är en intervjuserie med partiledarna för riksdagspartierna.(TT)
Publicerad 6 mars 2018

Bloggaren och sociala medier-profilen Margaux Dietz har tidigare avslöjat att hon i vår ska lansera ett nytt program om politik på sin Youtube-kanal. Nu är det klart att "Partitempen", som programmet heter, får premiär den 21 mars.

"Partitempen" är en intervjuserie med partiledarna för riksdagspartierna. I det första avsnittet intervjuar Dietz Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt.

Annons

Dietz säger själv att hon gjort ett program som hon önskar hade funnits när hon skulle rösta för första gången.

"Jag är själv ung och minns fortfarande väl hur det var första gångerna man skulle rösta, massvis av information men ofta på en nivå och med en ton som kändes svårbegriplig", säger hon i en kommentar.

"I dag har jag en stor plattform med tusentals följare varav många är förstagångsväljare, tanken är att 'Partitempen' ska vara det program jag själv saknat. Roligt, lättsamt men framför allt partiledare som pratar om sin politik på ett sätt som de inte gör i vanliga fall."

Margaux Dietz är också aktuell som en av deltagarna i TV4:s "Let's dance".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons