Annons
Nyheter

Därför dog BB King

Bluesstjärnan BB King dog av naturliga orsaker, till följd av bland annat Alzheimers, rapporterar Reuters. Obduktionen visar också att han hade diabetes, hjärtfel, högt blodtryck och en hjärnskada på grund av dålig blodcirkulation. Det meddelade rättsläkaren i Clark County i USA som utfört obduktionen.(TT)
Publicerad 14 juli 2015
Bluesstjärnan BB King dog av naturliga orsaker, till följd av bland annat Alzheimers, rapporterar Reuters. Obduktionen visar också att han hade diabetes, hjärtfel, högt blodtryck och en hjärnskada på grund av dålig blodcirkulation. Det meddelade rättslä

Bluesstjärnan BB King dog av naturliga orsaker, till följd av bland annat Alzheimers, rapporterar Reuters.

Obduktionen visar också att han hade diabetes, hjärtfel, högt blodtryck och en hjärnskada på grund av dålig blodcirkulation. Det meddelade rättsläkaren i Clark County i USA som utfört obduktionen.

Annons

"Våra tankar går till Kings familj och vänner och vi hoppas att detta kan bidra till något slags avslut för dem", säger rättsläkaren John Fudenberg i ett pressmeddelande.

Med obduktionsresultatet försvinner troligtvis misstankarna om att bluesstjärnan blivit mördad. Hans döttrar anlitade en advokat efter hans död den 14 maj i år för att utreda om han blivit förgiftad.

BB KIng blev 89 år.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons