Annons
Nyheter

De är nominerade till Guldklaven

Tre av landets mest populära dansband är nominerade till Guldklaven i kategorin årets dansband: Lasse Stefanz, Donnez och Casanovas. Vilket av banden som går hem med priset, vilken låt som utses till årets låt och andra pristagare kommer att presenteras på prisutdelningen i Malung den 16 juli.(TT)
Publicerad 4 juni 2017

Tre av landets mest populära dansband är nominerade till Guldklaven i kategorin årets dansband: Lasse Stefanz, Donnez och Casanovas. Vilket av banden som går hem med priset, vilken låt som utses till årets låt och andra pristagare kommer att presenteras på prisutdelningen i Malung den 16 juli.

Programledare är Linda Bengtzing.

Annons

"Det var omöjligt att säga nej till det uppdraget. Det ska bli så himla roligt att få programleda Guldklavengalan. Särskilt med tanke på mina rötter. Min pappa har varit dansbandsmusiker och mamma har älskat att dansa", säger hon i ett pressmeddelande.

Omröstningen startar den 2 juli och pågår fram till den 9 juli, förutom i kategorierna årets låt och årets dansband som går att rösta på fram till den 16 juli.

Prisutdelningen sänds direkt i P4 och på Sveriges Radios webb och app.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons