Annons
Nyheter

Deadmau5 i hästbråk med David Guetta

När den franske dj-stjärnan David Guetta i maj invigde sin klubb på det världsberömda utestället Pacha på Ibiza var levande hästar en del av den spektakulära showen. Nu har videoklipp från jippot dykt upp på nätet. En som har kollat är den kanadensiske dj-stjärnan Deadmau5 och han är inte imponerad.(TT)
Publicerad 13 juli 2015
När den franske dj-stjärnan David Guetta i maj invigde sin klubb på det världsberömda utestället Pacha på Ibiza var levande hästar en del av den spektakulära showen. Nu har videoklipp från jippot dykt upp på nätet. En som har kollat är den kanadensiske

När den franske dj-stjärnan David Guetta i maj invigde sin klubb på det världsberömda utestället Pacha på Ibiza var levande hästar en del av den spektakulära showen.

Nu har videoklipp från jippot dykt upp på nätet. En som har kollat är den kanadensiske dj-stjärnan Deadmau5 och han är inte imponerad.

Annons

"Jag är säker på att hästarna tyckte att det var kul. Dumma idioter. Dra åt helvete David Guetta och Pacha", skriver Deadmau5 på Twitter enligt Billboard.

"Allvarligt... hästar hör hemma på en gård, inte på en kass och överprissatt nattklubb tillsammans med en kass och överprissatt dj", fortsätter han.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons