Annons
Nyheter

Depp osynlig på vita duken

Skådespelaren Johnny Depp kommer att spela i filmen "The invisible man" när Universal Pictures gör nyproduktioner av en rad filmer med klassiska monster, rapporterar deadline. com. Universals första version av filmen - "Den osynlige mannen" - kom 1933 och är baserad på HG Wells roman med samma namn.(TT)
Publicerad 10 februari 2016

Skådespelaren Johnny Depp kommer att spela i filmen "The invisible man" när Universal Pictures gör nyproduktioner av en rad filmer med klassiska monster, rapporterar deadline.com.

Universals första version av filmen - "Den osynlige mannen" - kom 1933 och är baserad på HG Wells roman med samma namn. I den versionen har Claude Rains huvudrollen som vetenskapsmannen Griffin som kommer på ett sätt att bli osynlig, vilket leder till att han blir galen.

Annons

Den nya filmen som produceras av Alex Kurtzman och Chris Morgan är fortfarande bara i sin linda. Något datum för när filmen kommer att släppas är ännu inte satt.

Förutom Johnny Depp har Universal Pictures även anlitat Tom Cruise till en annan monsterfilm. Han ska spela i "The mummy", som har premiär sommaren 2017.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons