Annons
Nyheter

Elisa: "Jag njuter varje dag"

Med bara fyra par kvar i "Lets dance" är spänningen på topp. Dansbandsångerskan Elisa Lindström har tagit juryn med storm - men trots att konkurrensen hårdnar så är press och nervositet långt borta för juryns favorit. - Jag har börjat vänja mig och har börjat kunna njuta av allt.(TT)
Publicerad 4 maj 2016
””

Siktar mot vinst

Sångerskan är populär hos juryn. Förra fredagen fick hon högsta möjliga poäng för slowfoxen med "Titanic"-tema och tolkningen av "Moulin Rouge". Den här veckan bjuder Elisa och danspartnern Yvo Eussen på en krävande fusion - en mix av American smooth, paso doble och samba. Och i första numret river dansparet av en fartfylld jive till Robert Brobergs trallvänliga "Vatten".

””
Annons

Jobbar hårt

Bara fyra par är kvar i danstävlingen. Dansbandsartisten har redan tidigare gjort klart att hon siktar mot vinst. Det trots att hon aldrig har dansat innan "Lets dance" kom på tal - såvida man inte räknar med ett par lektioner i koreografi. Det är svårt att tro, och utvecklingen på dansgolvet har också imponerat på experterna.

””
””

Musikal en dröm

I höst väntar den turnerande showversionen av TV4:s danstävling "Let's dance". Dansen har gett mersmak, erkänner sångerskan.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons