Annons
Nyheter

Färgglatt showande i halvtid

Hela arenan förvandlades till en jättelik regnbågsflagga när Coldplay, Beyoncé och Bruno Mars stod för underhållningen i halvtid i NFL-finalen Super Bowl i amerikansk fotboll. Lika mycket som Super Bowl handlar om amerikansk fotboll, handlar det om underhållningen.(TT)
Publicerad 8 februari 2016

Lika mycket som Super Bowl handlar om amerikansk fotboll, handlar det om underhållningen.

Innan matchen sjöng Lady Gaga nationalsången, vilket avslutades med att flottans plan svepte över arenan.

Annons

Framtid och dåtid

Coldplaysångaren Chris Martin sade inför arrangemanget att underhållningen skulle symbolisera nutid, framtid och dåtid.

””

Framtiden symboliserades av Los Angeles ungdomsorkester, som stöttade Coldplay under "Rule the world", när fotbollsplanen togs över av fans som stormade in och bildade publik till den cirkulära scenen, framför en något övertänd Chris Martin.

Coldplay fick ytterligare några minuter att köra några av bandets berömda låtar och hela spelplanen var till slut ett färgsprakande hav av människor i olika fantasifyllda kreationer innan det var dags att lämna över.

Allsång avslutade

Bruno Mars bjöd sedan på danssteg till "Uptown funk" innan det var dags för Beyoncé att inta scenen, med stöd av ett 30-tal dansare och bakgrundsbelyst av eldbollar. Hon stod för övrigt för en snygg räddning när hon snubblade till men snabbt återfick balansen

Martin, Beyoncé och Mars avslutade stående på scenen som även fungerade som en jätteskärm, som visade bilder ur tidigare års halvtidsuppträdande.

Under framträdandets klimax förvandlades hela Levi's Stadium i Santa Clara, Kalifornien, till en jättelik regnbågsflagga genom att publiken höll upp papperslappar framför sig.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons