Annons
Nyheter

Frans: "Det var för mycket stress"

Frans "gick nästan in i väggen" efter Melodifestivalen. Nu gör han allt för att behålla energin genom Eurovision Song Contest. - Jag ska vila när jag kan, äta regelbundet och inte bli stressad över grejer som jag inte behöver stressa över, säger han.(TT)
Publicerad 4 maj 2016

Det har snart gått två månader sedan Frans Jeppsson Walls liv förändrades över en natt. 17-åringen vann Melodifestivalen och en värld av möjligheter öppnade sig.

””

Och den där resan tog ju inte slut i Friends Arena den 12 mars. "If I were sorry" har blivit en enorm hit - inte bara i Sverige utan också i resten av världen.

””
Annons

Vad är hemligheten med "If I were sorry"?

””

Svåra frågor

Frans själv har däremot hållit en ganska låg profil sedan segern i Melodifestivalen. Han har varit hemma i Ystad och gått i skolan.

””

Men nu är det återigen fullt fokus på artistkarriären. Förberedelserna inför Eurovision Song Contest är i full gång och på tisdagseftermiddagen repeterade Frans för första gången i Globen.

Scenen är annorlunda jämfört med i Melodifestivalen och Frans utlovar nya effekter och några överraskningar. Men konceptet för hans framträdande är detsamma - publikkontakt.

””

"Prioriterar energi"

Han vill inte spekulera kring sina chanser eller peka ut några favoriter förrän han kommit in mer i "bubblan". Men han känner redan att Eurovision är större än Melodifestivalen.

””

För att kunna leverera på topp i finalen nästa lördag ska Frans se till att utnyttja alla möjligheter till vila under den närmaste tiden. Allt för att undvika samma scenario som i Melodifestivalen då han "nästan gick in i väggen" och blev sjuk efter finalen.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons