Annons
Nyheter

Grisham skriver om bokälskare

Den amerikanske författaren John Grisham har överraskat såväl sin förläggare som sina läsare genom att skriva en thriller utan jurister i huvudrollen. "Camino Island", Grishams 30:e roman, handlar i stället om bokälskare. Romanen, som just har givits ut i USA utspelas i Florida, skriver NY Times.(TT)
Publicerad 7 juni 2017

Den amerikanske författaren John Grisham har överraskat såväl sin förläggare som sina läsare genom att skriva en thriller utan jurister i huvudrollen. "Camino Island", Grishams 30:e roman, handlar i stället om bokälskare.

Romanen, som just har givits ut i USA utspelas i Florida, skriver NY Times. Grisham, som själv samlar sällsynta titlar av Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, John Steinbeck och William Faulkner har den här gången skrivit om en bokstöld: fem titlar av Scott Fitzgerald stjäls från Princetons bibliotek.

Annons

Den 62-årige John Grishams böcker har sålts i ofattbara 300 miljoner exemplar. Som boksamlare har han dock inte köpt in någon exklusiv utgåva av Fitzgeralds mest spridda titel, "Den store Gatsby".

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons