Annons
Nyheter

Grohl gästar klassiskt hardcoreband

Ett brutet ben har inte stoppat Dave Grohl från att fortsätta arbeta. Rolling Stone skriver att Foo Fighters frontman har haft stor del i hardcorebandet Blasts kommande ep, som är deras första nya släpp på över 20 år. På "For those who've graced the fire!(TT)
Publicerad 8 augusti 2015

Ett brutet ben har inte stoppat Dave Grohl från att fortsätta arbeta. Rolling Stone skriver att Foo Fighters frontman har haft stor del i hardcorebandet Blasts kommande ep, som är deras första nya släpp på över 20 år.

På "For those who've graced the fire!" spelar Grohl trummor, och har också lånat ut sin egen studio för inspelning och mixning. Men Grohl är inte den enda gästen på ep:n - han får även sällskap av Black Flag-basisten Chuck Dukowski.

Annons

Kalifornienkvartetten Blast är dessutom i färd med att spela in sin första fullängdare sedan 1989 års "Take the manic ride".

Det var i juni som Dave Grohl bröt benet efter att han ramlat av scenen under en Foo Fighters-konsert på Ullevi. Efter en kort tids omplåstring slutförde Grohl sedan spelningen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons